2013. november 5., kedd

Előzetes-7. fejezet

Sziasztok!
Ez lenne a kis ,,előzetes'', ha nevezhetem így. Ennek az lenne a lényege, hogy bevezetem a következő fejezetben történhet, de a változtatás jogát fenntartom. Remélem ez is tetszeni fog. Jó olvasást! :-)
Dreamer Girl xx

*Harry szemszögéből*
Az autómban ülök Trish-sel. Száguldunk egy szórakozó hely felé. Minden rendben nevettünk, és beszélgettünk. Egyszer csak egy hatalmas villanás. Próbáltam elfordítani a kormányt, de már túl késő volt. Az autó egyenesen a szalagkorlátnak ütközött, és sikertelenül keresztbe szelte az autónkat. Egy pillanatra nem voltam eszméletemnél, de hamar visszatértem, mert erősnek kell maradnom. Nagyon fájt a fejem, és a nyakam is erősen szúrt. Lassan megfogtam, majd elemeltem a kezem. Ömlött a vér a tarkómból. Nem nagyon rémített meg, mert oldalra néztem. Trish fejéből és felkarjából ömlött a vér. Nagyon megijedtem. Szólongattam, de nem kaptam választ. Pár perc múlva szirénázó mentők és tűzoltók lepték el a helyszínt. Próbáltak minket kivágni az autóból. Engem gyorsan kiszedtek, de a mellettem ülő lányt már nehezen. Egy mentő helikopter is ott volt, engem abba vittek be. Elég súlyosak a sérüléseim, de nagyon aggódom Trish miatt. Remélem sikeresen kimentették. Pár óra múlva már mindkettőnket egy közeli kórházba vittek. Szörnyű volt így látni őt. A feje bekötve, infúzióra van kötve. Borzasztó látvány.

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Hali! Jo hogy kiraktad az elozerest de a fejezetet is ki kene rakni!!!! -.- mar olyan reg raktal ki reszt hogy kenytelen voltam mas blogokat olvasni!! Jo lenne a ha kicsit sietnel!
    puszi: Anna :*

    VálaszTörlés